Tervetuloa Muistiliiton verkkokauppaan

Verkkokaupassamme voit tilata esitteitä muistisairauksista, muistista ja aivoterveydestä, sekä Muistiliiton julkaisuja. Verkkokaupasta löydät myös adressit, muistirannekkeet ja kangaskassit.

Suurinta osaa Muistiliiton esitteistä voi myös selailla verkossa tai tulostaa itse. Tulostettavat ja verkossa selattavat materiaalimme löytyvät verkkosivuiltamme.


Toimitusehdot

Toimitus

Toimitusaika tilauksille on enintään kymmenen arkipäivää tilauksen tekemisestä. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Tuotteet toimitetaan postitse.

Toimituskulut

Toimitus on ilmainen yli 10 € tilauksille. Alle 10 € tilauksiin lisätään 4 €:n toimituskulut.

Maksutavat

Käytössämme on Paytrail -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi suoraan omasta verkkopankistasi tai luottokortilla. Yritys-/yhteisöasiakkaat voivat lisäksi valita maksutavaksi Klarna-laskun. Otathan huomioon, että kun yritys tai yksityisasiakas maksaa Klarnan luotollisilla maksutavoilla tarvitsee Klarna yritysasiakkailta y-tunnuksen ja yksityisasiakkailta henkilötunnuksen tunnistautumis - ja turvallisuussyistä. Ilman tätä tietoa ei ostoksen tekeminen ole mahdollista.
Luottoarvioon vaikuttavat mm. ostoksen summa, ulkoiset luottotietotekijät ja maksuhistoria Klarnalle tai sen mahdollinen puute.
Tämän lisäksi luotollisilla maksutavoilla tehdyillä tilauksilla tulee ilmoitettujen osoitetietojen vastata asiakkaan väestörekisteröityä osoitetta. Tämä on myös turvallisuuskäytäntö, jolla vodaan varmentaa, ettei mahdollinen petoksen tekijä pysty tekemään tilauksia osoitteeseen, jota ei ole väestörekisteröity. Klarnan asiakaspalvelu vastaa laskutukseen liittyvistä asioista numerossa 09 425 99771 klo 8-18

Tuotteen palautusoikeus

Palautusoikeus käyttämättömälle ja myyntikelpoiselle tuotteelle on 14 päivää toimituksen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan meihin yhteyttä: toimisto(a)muistiliitto.fi / 09 6226 200.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen: toimisto(a)muistiliitto.fi / 09 6226 200. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


Tietosuoja

Kerromme tietosuojaselosteessamme mitä tietoja keräämme sinulta käyttäessäsi Muistiliiton verkkokauppaa ja mihin näitä tietoja käytämme. Käyttämällä palvelua katsomme sinun hyväksyvän tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.